מכינים כמות גדולה מהרוטב (אחרת הטחינה שלו לא אפשרית) ושומרים בקירור – הוא כל כך טעים שיתחסל במהירות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מביאים שפע מי מלח לרתיחה, חולטים את הכרובית כ-5 דקות לריכוך קל. מסננים ומייבשים היטב.
2
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכרובית כ־7 דקות או עד הזהבה.
מכינים רוטב
3
טוחנים את כל חומרי הרוטב במעבד מזון וממליחים בזהירות (האנשובי נותן לרוטב מליחות משלו).
4
מערבבים את הכרובית החמה עם 5־4 כפות גדושות מהרוטב, טועמים ומגישים.