מתכון

כריך בולגרית עם קרם ארטישוק, עגבניות, קלמטה וזעתר

כריך ים-תיכוני דל קלוריות ועשיר בטעמים

3,039 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
"כריך" פתוח של בולגרית עם קרם ארטישוק, עגבניות מדורה, זיתי קלמטה וזעתר של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
"כריך" פתוח של בולגרית עם קרם ארטישוק, עגבניות מדורה, זיתי קלמטה וזעתר של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

על מחבת פסים חמה חורכים את עגבניות השרי עם שמן הזית.

2

מורחים את ממרח הארטישוק על פרוסות הלחם.

3

מניחים את עגבניות השרי, מפוררים בעדינות את הגבינה מעל ומוסיפים את הזיתים ועלי הזעתר.