החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם גבינת עזים
לפסטו תמרים
אופן ההכנה
1
מכינים קרם גבינת עזים: פורסים את גבינת העזים לטבעות, מניחים בקערה ומרככים על ידי ערבוב בכף או במרית. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף.
2
מכינים פסטו תמרים: טוחנים את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת ממרח אחיד.
3
קורצים מהלחם עיגולים בקוטר 6־7 ס"מ. מורחים על כל פרוסה פסטו תמרים, מזלפים כדור גבינת עזים ומסדרים מעל עלי מיקרו בצפיפות (ראו תמונה).