פותחים את הראש

כריך עם קרם גבינת עזים ופסטו תמרים

שף-בולונז'ר אורי שפט הופך את כריך הגבינה הסטנדרטי לפינגר פוד אלגנטי ומשדך לו ממרח תמרים פיקנטי

791 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך צאן ופסטו תמרים של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך צאן ופסטו תמרים של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם גבינת עזים

לפסטו תמרים

אופן ההכנה

1

מכינים קרם גבינת עזים: פורסים את גבינת העזים לטבעות, מניחים בקערה ומרככים על ידי ערבוב בכף או במרית. מוסיפים גבינת שמנת ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ויציב. מעבירים לשק זילוף.

2

מכינים פסטו תמרים: טוחנים את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת ממרח אחיד.

3

קורצים מהלחם עיגולים בקוטר 6־7 ס"מ. מורחים על כל פרוסה פסטו תמרים, מזלפים כדור גבינת עזים ומסדרים מעל עלי מיקרו בצפיפות (ראו תמונה).