מתכון

כריך גבינה צהובה עם קרם פלפלים, בטטה ועלי מיזונה

כריך טעים, יצירתי ומשביע שאפשר להכין בקלי קלות

1,097 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
כריך עמק עם קרם פלפלים מתוקים, בטטה צלויה, שורש פטרוזיליה צלוי ועלי מיזונה של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
כריך עמק עם קרם פלפלים מתוקים, בטטה צלויה, שורש פטרוזיליה צלוי ועלי מיזונה של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הבטטה ושורש הפטרוזיליה על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור ב-180 מעלות למשך כ-10 דקות.

להרכבת הכריכים

2

על פרוסות הלחם מורחים את ממרח הפלפלים, מוסיפים שתי פרוסות גבינה על כל פרוסת לחם, מוסיפים בטטה, שורש פטרוזיליה ועלי מיזונה.

הצעת הגשה

3

ניתן לקלות את הלחם לפני הרכבתו, לקבלת לחם דק ופריך.