החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסביצ'ה
לקרם ווסאבי
לטוויל שומשום שחור
לעיטור
אופן ההכנה
לסביצ'ה
1
מערבבים יחד את כל המרכיבים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
לקרם ווסאבי
2
מערבבים היטב את אבקת הווסאבי עם השמנת החמוצה.
לטוויל
3
מקציפים את הביצה עם הסוכר, מוסיפים את השמן, השומשום, הקמח וזרעי האניס. נותנים לבלילה לנוח 10 דקות ובינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
משטחים את הבלילה בין שתי יריעות נייר אפייה, בשכבה שעובייה ½ ס"מ. אופים במשך 12 דקות וקורצים עיגולים כשהטוויל עדיין חם.
להרכבת המנה
5
על כל פיסת טוויל מניחים מעט סביצ'ה, מעטרים מעל בקוויאר סלמון ומגישים עם קרם ווסאבי.