החומרים טבלת מידות ומשקלות
לכרשה הצלויה
לבצל הכבוש
לקוויאר הקישואים
אופן ההכנה
לכרשה הצלויה
1
מסדרים את פרוסות הכרשה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל וצולים בתנור ב-180 מעלות למשך כ-10 דקות.
לבצל הכבוש
2
בסיר קטן מרתיחים את מיץ הסלק, חומץ התפוחים והמלח. מוסיפים את פרוסות הבצל ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל במשך כ-5 דקות ומצננים.
לקוויאר הקישואים
3
בסיר קטן מטגנים בצל ושום בשמן זית עד להזהבה.
4
מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לבשל כ-10 דקות עד שהקישואים רכים.
5
מורידים מהאש, מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מערבבים בעזרת מזלג, מועכים ומצננים.
הרכבת הכריכים
6
על פרוסות הלחם מורחים את קוויאר הקישואים, מוסיפים את התרד, מניחים את פרוסות הגבינה ומוסיפים כרישה צלויה, בצל כבוש ופולי אדממה.