פותחים את הראש

כריך מקרל בעישון חם

רמולד הוא ממרח על בסיס מיונז שישדרג לכם כל כריך. שף בולונז'ר אורי שפט (לחמים) מכין איתו כריך פתוח עם מקרל

דצמבר 2018
כריך מקרל בעישון חם של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו
כריך מקרל בעישון חם של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרמולד:

לבצל המיובש:

אופן ההכנה

1

מכינים רמולד: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול

2

מכינים בצל מיובש: מחממים תנור ל־50 מעלות. פורסים את הבצל דק מאוד ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 10־15 דקות עד שהבצל מזהיב ומתייבש.

3

מורחים חמאה על פרוסות הלחם. מניחים מעל כל פרוסה 2 נתחי מקרל, כף רמולד, חלמון נא ואת יתר התוספות.