מתכון

כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל

לארוחת בוקר, לפיקניק או כנשנוש בארוחת חברים, מנה מנצחת של כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל

2,065 בשלנים התעניינו במתכון זה
כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל של שף בועז דרור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעמה רן
כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל של שף בועז דרור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעמה רן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלמון כבוש

לאיולי חרדל

אופן ההכנה

כובשים את הסלמון

1

מערבבים את כל מרכיבי הכבישה ומושחים את הסלמון. מניחים את חצאי הדג זה על זה, עוטפים בניילון נצמד, מניחים במגש ומעבירים למקרר למשך 48 שעות. הופכים את הדגים אחרי 24 שעות.

מכינים את האיולי

2

מערבבים את כל מרכיבי האיולי עד קבלת רוטב אחיד וסמיך.

מכינים את הכריכים

3

מורחים את הקרואסונים בגבינת השמנת (או קרם פרש), מניחים כמה פרוסות סלמון כבוש ומזלפים את האיולי.