מתכון

כריך רוסטביף עם ממרח קשיו, עגבניות שרי וסלק צלוי

כריך בשרי שהינו דל יחסית במלח אך עשיר מאוד בסיבים תזונתיים וויטמינים

יוני 2019
כריך רוסטביף עם ממרח קשיו, עגבניות שרי וסלקים צלויים של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
כריך רוסטביף עם ממרח קשיו, עגבניות שרי וסלקים צלויים של ניב כהן ומאיר עזר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם הקשיו

אופן ההכנה

לקרם הקשיו

1

במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים למחית.

לעגבניות השרי

2

על מחבת פסים חמה צולים את עגבניות השרי עם שמן זית עד לחריכה.

לסלק הצלוי

3

מכניסים את הסלקים בשלמותם על גבי תבנית לתנור שחומם ל-180 מעלות. צולים עד ריכוך כ-20 דקות. מקלפים וחותכים לפרוסות.

הרכבת הכריכים

4

על 4 פרוסות לחם מורחים קרם קשיו, מוסיפים כ-100 גר' רוסטביף על כל פרוסה, מוסיפים פרוסות סלק ועגבניות ומעליהן את עלי הסלנובה.

5

סוגרים בפרוסות הלחם שנותרו.