החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם הקשיו
אופן ההכנה
לקרם הקשיו
1
במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים למחית.
לעגבניות השרי
2
על מחבת פסים חמה צולים את עגבניות השרי עם שמן זית עד לחריכה.
לסלק הצלוי
3
מכניסים את הסלקים בשלמותם על גבי תבנית לתנור שחומם ל-180 מעלות. צולים עד ריכוך כ-20 דקות. מקלפים וחותכים לפרוסות.
הרכבת הכריכים
4
על 4 פרוסות לחם מורחים קרם קשיו, מוסיפים כ-100 גר' רוסטביף על כל פרוסה, מוסיפים פרוסות סלק ועגבניות ומעליהן את עלי הסלנובה.
5
סוגרים בפרוסות הלחם שנותרו.