מתכון

כריך שעועית לבנה טעים ובריא

כריך שעועית לבנה מרוסקת, מלפפון וצנונית. מתכון פשוט לחטיף מזין וטעים.

1,625 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
כריך שעועית לבנה מרוסקת, מלפפון וצנונית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ
כריך שעועית לבנה מרוסקת, מלפפון וצנונית של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרסקים בעדינות את השעועית בקערה בינונית, באמצעות מזלג או מועך תפוחי אדמה, יחד עם מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.

2

מורחים את הלחם בתערובת השעועית המרוסקת, מוסיפים פלחי מלפפון, צנונית ועלי צנון. מכסים בפרוסת לחם ומגישים מיד.