מתכון

כריך שקשוקה עגבניות וכוסברה

מי שאוהב שקשוקה, צפוי להתמכר לכריך העשיר הזה, מבית היוצר של השף נאור כהן

1,690 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
כריך שקשוקה עגבניות וכוסברה של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך שקשוקה עגבניות וכוסברה של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל והפלפל עד שהם רכים. מוסיפים את השום והתבלינים.

2

מוסיפים את העגבניות למחבת ומבשלים מכוסה במשך 20 דקות.

3

מתקנים תיבול. שוברים את ביצים, מוסיפים את עלי הכוסברה ומבשלים מכוסה במשך 5 דקות, או עד שהביצים במידת העשייה הרצויה (לכריכים יציבים בשלו את הביצים לזמן ממושך יותר כדי שהחלמון לא יהיה נוזלי).

4

מכניסים את השקשוקה ללחמניות ומפזרים מעט כוסברה.