מתכון

כריכוני ברוסקטה עם בטטה, גבינת צאן ובצל ירוק

הדרך הכי קלה למלא את הברוסקטה היא לחתוך את המרכיבים לאותו גודל ולהכניס אותם לכריכון במקובץ

1,046 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
כריכוני ברוסקטה עם בטטה, גבינת צאן ובצל ירוק של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
כריכוני ברוסקטה עם בטטה, גבינת צאן ובצל ירוק של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

שימו לב לפטנט המפרום, שיוצר כריכונים קטנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

אופן ההכנה

מכינים את הכריכונים למילוי

1

מורידים את הקצוות של הבגט, חותכים אותו לפרוסות בעובי 2 ס”מ וחותכים כל פרוסה במרכזה כמעט עד הסוף (כמו בשיטת המפרום), כך שנוצרים כ -10 כריכונים המחוברים בקצה אחד.

ממלאים וקולים

2

יוצרים מקבץ משולש מהבטטה, הגבינה והבצל הירוק. פותחים ומרחיבים את הכיס בכל כריכון בעזרת האצבע ויחד מכניסים את המקבץ לתוך הכיס.

3

מחממים מחבת צלייה עם פסים לחום בינוני-גבוה. משמנים מעט את המחבת, מברישים את כריכוני הברוסקטות בשמן זית משני הצדדים וקולים 3 דקות מכל צד או כמעט עד חריכה. אם רוצים משפשפים את הצד החם יותר בשן שום. מגישים מייד.