מתכון

לביבות בטטה הודיות עם מטבל יוגורט עיזים

לביבות בטטה חמות מתובלות בקארי הודי. מומלץ להכין את המטבל מראש ולהשהות לשעה לפחות

23,326 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
לביבות בטטה הודיות עם מטבל יוגורט עיזים של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
לביבות בטטה הודיות עם מטבל יוגורט עיזים של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למטבל יוגורט

אופן ההכנה

ללביבות

1

מעבירים לקערה את הבטטות ותפוח האדמה המגוררים. סוחטים היטב את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים.

2

מחממים מחבת עם שמן. יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה.

למטבל

3

מעבירים את היוגורט לקערה. קוצצים דק מאוד את כל עשבי התיבול, מוסיפים אותם ליוגורט עם שאר החומרים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה

4

מגישים את המטבל לצד הלביבות החמות.