החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב עירית
אופן ההכנה
לרוטב
1
מערבבים את המיונז, השמנת, העירית, החרדל והלימון, ומוסיפים קורט מלח ופלפל.
ללביבות
2
מבשלים את הבטטות עד ריכוך. מניחים על מסננת עד הפרשת כל הנוזלים.
3
מערבבים את הבטטות עם רוטב הסויה, הסוכר, המלח והפלפל. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הפיכת העיסה לאחידה ודביקה מעט.
4
מחממים מחבת עם שמן וחמאה. יוצרים לביבות (קל יותר בעזרת שקית זילוף) ומטגנים עד הזהבה. מגישים עם הרוטב.