מתכון

טוט מן קאו פוט: לביבות עוף ותירס

השפית סוואלי אלדר מכינה קציצות עוף שמקבלות שדרוג תאילנדי

8,984 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
טוט מן קאו פוט - לביבות עוף ותירס עם שאלוט, שום וכוסברה של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
טוט מן קאו פוט - לביבות עוף ותירס עם שאלוט, שום וכוסברה של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד השמן. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות (בקוטר של 4 ס"מ).

2

מחממים את השמן בווק על אש בינונית ומטגנים את הכדורים כ-3 דקות (כל צד כדקה וחצי).