החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
לירקות
1
צולים היטב את הגזר והקולרבי עם מעט שמן זית עד להשחמה טובה מכל צדדיהם וצולים את דגי הלברק השלמים במחבת ברזל עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור גרוס. מעבירים לתבנית אפייה את הדגים וירקות השורש עם עלי הבוק צ'וי, יוצקים עליהם את היין הלבן ו-100 גר' חמאה חתוכה לקוביות או מומסת ומכניסים ל-10 דקות לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
לרוטב
2
במקביל מחממים שמן במחבת עמוקה או בסיר וצולים היטב את העגבניות. מוסיפים את מיץ הקלמנטינות וציר הירקות, ממליחים ומפלפלים. מבשלים 10 דקות על אש גבוהה מאוד, ומכבים את האש. מעבירים למעבד מזון וטוחנים תוך הוספת 4 כפות חמאה, עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.
להגשה
3
מוציאים את הדגים מהתנור ומניחים על צלחת הגשה. מסדרים את הירקות לצד הדג ויוצקים מעל את הרוטב.