מתכון

"לוליפופ צ'יז-קייק" ניו יורקי

גם אם אתם משוכנעים שאין לכם כישרון לאפייה, אל תפספסו הזדמנות להכין קינוח בעצמכם

3,563 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
"לוליפופ צ'יז-קייק" ניו יורקי של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן
"לוליפופ צ'יז-קייק" ניו יורקי של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן

שימו לב: יש להצטייד במקלות או שיפודים קטנים, וכמו כן יש להוסיף לזמן ההכנה שעתיים הקפאה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

מעוגת הגבינה הקרה מכינים כדורים בגודל אגוז. משפדים אותם על מקלות קטנים ומכניסים למקפיא לשעתיים.

2

ממסים את השוקולד לציפוי בבן מרי (המסה מעל אדים). טובלים את הלוליפופס בשוקולד על מנת לצפות אותם באופן מלא. מעבירים מיד לתוך קערית עם אחת התוספות לציפוי, ומקשטים.

3

שומרים במקרר עד להגשה.