החומרים טבלת מידות ומשקלות
למנה אחת
לביצים עלומות
אופן ההכנה
1
חותכים את הבריוש לארבע פרוסות. מורחים עליהן את גבינת השמנת ומפזרים את המוצרלה. מקרימים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות או עד השחמה.
2
מוציאים מהתנור ומניחים את הסלמון המעושן מעל.
ביצים עלומות
3
מרתיחים מים בסיר קטן. מוסיפים חומץ לפי העין, ומנמיכים לאש נמוכה.
4
שוברים כל ביצה בכלי נפרד, יוצרים מערבולת בסיר ומוסיפים כל ביצה בתורה. מבשלים עד שהביצה מבושלת לדרגת מדיום. מוציאים את הביצים בכף מחוררת ומסננים היטב את המים.
הרכבת המנה
5
מניחים את הביצים העלומות מעל הסלמון ומפזרים בצל ירוק מעל.