מתכון

לטאדקה: תבלינים מטוגנים

טכניקה נוספת להכנת תערובת תבלינים, ששונה מקלייה יבשה של תבלינים

דצמבר 2018
תבלינים מטוגנים של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר
תבלינים מטוגנים של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת, מוסיפים זרעי חרדל ומטגנים עד שנשמעים קולות פצפוץ והזרעים מתחילים לקפוץ. מוסיפים מיד עלי קארי ופלפלים אדומים חריפים ומטגנים עוד כ-10 שניות.

2

טוחנים הכל בבלנדר למרקם משחתי חלק מאוד.