החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן במחבת, מוסיפים זרעי חרדל ומטגנים עד שנשמעים קולות פצפוץ והזרעים מתחילים לקפוץ. מוסיפים מיד עלי קארי ופלפלים אדומים חריפים ומטגנים עוד כ-10 שניות.
2
טוחנים הכל בבלנדר למרקם משחתי חלק מאוד.
טכניקה נוספת להכנת תערובת תבלינים, ששונה מקלייה יבשה של תבלינים
מחממים שמן במחבת, מוסיפים זרעי חרדל ומטגנים עד שנשמעים קולות פצפוץ והזרעים מתחילים לקפוץ. מוסיפים מיד עלי קארי ופלפלים אדומים חריפים ומטגנים עוד כ-10 שניות.
טוחנים הכל בבלנדר למרקם משחתי חלק מאוד.