מתכון

לימון בלאדי כבוש

מתכון ללימונים כבושים מבית היוצר של השף קובי בכר, שכדאי להכיר לקראת ארוחת הדגים בגריל הבאה שלכם

9,790 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
לימון בלאדי כבוש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
לימון בלאדי כבוש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הלימונים, חורצים בהם X לאורך עד 2/3 מגובהם, דוחסים מלח גס בחריצים שנוצרו ודוחסים אותם בצנצנת (או בקופסת פלסטיק).

2

מוסיפים את השום, עלי הדפנה, ענפי התימין וגרגירי הפלפל.

3

אוטמים את הצנצנת ומניחים בצד ל־24 שעות לפחות.

4

הלימונים יתחילו להפריש נוזלים.

5

כשהנוזלים כמעט מכסים את הלימונים מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית ושומרים מחוץ למקרר עד שבוע.