החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים פסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה. מסננים.
2
מחממים חמאה ו- 4 כפות שמן זית במחבת גדולה על להבה בינונית ומטגנים שרימפס תוך נענוע המחבת כ- 2 דקות עד שצבע השרימפס נעשה כתום. אם משתמשים בשרימפס מופשרים (שמגירים המון נוזלים), מבשלים 5 דקות ואין צורך בנענוע המחבת.
3
מוסיפים שום ומבשלים דקה נוספת עד שהשום מעלה ניחוח.
4
מוסיפים את הפסטה, יתרת שמן הזית, צ'ילי, לימון ועשבי תיבול (שומרים מעט מעשבי התיבול להגשה) ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 2 דקות תוך נענוע המחבת עד שהפסטה נעטפת ברוטב.
5
מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים פרמזן ואת עשבי התיבול ששמרנו בצד ומגישים.