מתכון

מאפה פוקאצ’ה מהיר עם לבנה ועגבניות מיובשות

מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה

2,954 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
מאפה פוקאצ’ה מהיר עם לבנה ועגבניות מיובשות. צילום: חן מיקא | סגנון: רותם ניר
מאפה פוקאצ’ה מהיר עם לבנה ועגבניות מיובשות. צילום: חן מיקא | סגנון: רותם ניר

מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה. קונים את הלאפות מראש, עוטפים היטב אחת אחת ומקפיאים (מפשירים כשעה לפני השימוש).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות.

2

מורחים כל לאפה בפסטו או בטפנאד. מפזרים את העגבניות – 6 על כל לאפה במרווחים שווים. מפזרים מעט מלח ופלפל ומטפטפים קצת שמן של העגבניות. אופים כ-5 דקות.

3

מוציאים ומסדרים ליד כל עגבנייה כדור לבנה. מטפטפים עוד מעט שמן ומגישים מיד.