החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות.
2
מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, בננות ושברי עוגיות אוראו.
3
בקערה נפרדת טורפים קלות 2 ביצים ומוסיפים להן חלב וחמאה מומסת. שופכים על תערובת היבשים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (יש להימנע מערבוב יתר למען לא יהיו דחוסים).
4
מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון (למי שאין, אפשר להשתמש בתבנית שקעים רגילה משומנת, או מרופדת בעטרות נייר) ואופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.
הציפוי
5
מניחים בקערה גבינת פילדלפיה, אבקת סוכר ופירורי אוראו. מערבבים בעזרת לקקן ומעבירים לשק זילוף. כשהמאפינס צוננים לחלוטין, מזלפים מעליהם בתנועה מעגלית את קרם הגבינה.