החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם חלבה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.
מכינים את המאפינס
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח בקערה גדולה.
3
טורפים ביצה, חלמון, חלב ושמן בקערה נפרדת. יוצקים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים חלבה ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לפיזורם בתערובת.
4
יוצקים לתבנית עד 3/4 גובה השקעים.
5
אופים 25-20 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים היטב.
מכינים את הקרם ומזלפים
6
מקציפים ממרח חלבה וחמאה לקרם אוורירי.
7
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת לקרם.
8
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים על המאפינס.
9
שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.