גיוון: לבורגר בתיבול מזרח תיכוני — מוסיפים כפית כמון ו-1/2 כוס עלי כוסברה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את התערובת
1
מבשלים תפוח אדמה במים כ-20 דקות עד שמתרכך. מצננים וקולפים.
2
בינתיים מבשלים מאש בסיר עם מים רותחים במשך 15 דקות עד שהשעועית מתחילה להתרכך אבל לא לגמרי. מסננים.
3
מרסקים את המאש ותפוח האדמה במעבד מזון עם יתר חומרי הבורגרים לקבלת מרקם של משחה גרגרית. טועמים ומתקנים תיבול.
4
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מעצבים, אופים ומגישים
5
מחלקים את התערובת ל-4 חלקים שווים, משמנים את הידיים ומעצבים קציצות גדולות. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6
אופים 15 דקות.
7
מגישים חם בתוך לחמניות עם כל התוספות.