אם לא משתמשים במש מונבט, משרים במים את המש לילה שלם
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.
2
מבשלים בסיר עם מים רותחים את המש עד ריכוך (מש מונבט כ-10 דקות, מש מושרה כ-20 דקות) ומסננים.
3
חותכים לקוביות את הבצלים, מחממים מחבת גדולה עם שמן הזית ומוסיפים את קוביות הבצל, הכמון, הכורכום והמלח. מערבבים היטב עד שהבצל משחים.
4
מוסיפים את האורז המבושל, המש המבושל ומעט מים במידת הצורך, מערבבים היטב ומבשלים 3-2 דקות עד שהטעמים מתמזגים. מכבים את האש, מוסיפים את האוכמניות וגרעיני הדלעת, מערבבים ומגישים.