החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרסט
לחמאת העגבניות
אופן ההכנה
1
טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הקרסט, מלבד החמאה, לתערובת פירורית ירוקה. מוסיפים לתערובת את החמאה ומעט מלח ומערבבים.
2
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את נתחי הדגים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומצפים כל נתח דג בשכבה דקה של הקרסט. כניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לכ-2 דקות עד הזהבה של הקרסט.
לחמאת העגבניות
3
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את שיני השום. מוסיפים את מיץ הלימון, התימין, מעט מלח ואת העגבניות. מוסיפים את החמאה, מערבבים היטב ומוסיפים את עלי הבוקצ'וי.
להרכבת המנה
4
בצלחת הגשה יוצקים מחמאת העגבניות ומסדרים את עלי הבוקצ'וי. מניחים נתח דג במרכז הצלחת.