החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל החתוך בחמאה על חום נמוך עד הזהבה עמוקה ומקררים.
2
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים מלבד השמנת למשך 5 דקות. בסופן מוסיפים שמנת וטוחנים למשך חצי דק נוספת.
3
מחממים תנור ל־100 מעלות, ומסננים את התערובת במסננת הכי צפופה שיש בבית ויוצקים לתבנית אינגליש קייק.
4
אופים בתנור באמבט מים (תבנית גדולה יותר עם מים חמים עד החצי) למשך 25 דקות, או עד שהמוס מתייצב - דוקרים במרכז עם קיסם ומוודאים שהוא יוצא לח ונקי. מוציאים ומקררים.
5
פורסים פרוסה של הכבד, מפזרים מעל עירית קצוצה (או בצל ירוק קצוץ) וקצת פלפל שחור גרוס.