מתכון

מוקצ'ינו

רשת קפה ג'ו מציעה מתכון למוקצ'ינו שוקולד שילדים יאהבו

1,097 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
מוקצ'ינו של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
מוקצ'ינו של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את החלב על האש בסיר קטן. מוסיפים את סירופ השוקולד, מערבבים היטב ומסירים מהאש.

2

מוזגים את 2 מנות האספרסו ל-2 כוסות.

3

מוזגים את החלב החם לכוסות ומשאירים מקום לקצפת.

4

מזליפים בעדינות קצפת על השוקו החם ומגישים מיד.