קופסה בנפח כ- 1/2 ליטר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קוטמים את ראשי הפלפלים האדומים המתוקים המיובשים ונפטרים מהגרעינים. מעבירים לקערה וממלאים במים רותחים. מניחים על הפלפלים משקולת כדי שלא יצופו ומשרים למשך שעה לריכוך. מסננים.
2
כותשים פלפל שחור והל במכתש ועלי או במטחנת תבלינים לאבקה גרגרית.
3
מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים כ- 3 דקות למשחה חלקה.
4
המחית נשמרת בקופסה אטומה במקרר עד שבוע ובמקפיא - עד 3 חודשים.