מתכון

מחית קארי אדומה ביתית

במקום לקנות סבינה ולדמן מכינה משחת קארי ביתית

2,520 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
מחית קארי אדומה ביתית. צילום: shutterstock
מחית קארי אדומה ביתית. צילום: shutterstock

קופסה בנפח כ- 1/2 ליטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קוטמים את ראשי הפלפלים האדומים המתוקים המיובשים ונפטרים מהגרעינים. מעבירים לקערה וממלאים במים רותחים. מניחים על הפלפלים משקולת כדי שלא יצופו ומשרים למשך שעה לריכוך. מסננים.

2

כותשים פלפל שחור והל במכתש ועלי או במטחנת תבלינים לאבקה גרגרית.

3

מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים כ- 3 דקות למשחה חלקה.

4

המחית נשמרת בקופסה אטומה במקרר עד שבוע ובמקפיא - עד 3 חודשים.