החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
לאספרגוס
1
מכניסים את האספרגוס לסיר עם מים רותחים למשך 2 דקות ומוציאים לקערת מי קרח ל-2 דקות נוספות, להפסקת הבישול. מוציאים וחותכים לרצועות של 20 גר'.
להרכבת המנה
2
מניחים אצת סושי על מחצלת לגלגול ומשטחים עליה את האורז בשכבה אחידה לכל אורך האצה. מהדקים היטב והופכים את האצה כך שהאורז יפנה כלפי מטה.
3
מורחים מעט ווסאבי על האצה ומסדרים מעליו במרכז האצה את הדג, הבצל, המלפפון והאספרגוס. מגלגלים לרול.
להגשה
4
פורסים את הרול ל-6-8 חתיכות ומגישים עם סויה, ספייסי מיונז, ווסאבי, וג'ינג'ר כבוש.