פתיתי קוקוס קלוי מחליפים את שבבי הקוקוס הרגילים ומוסיפים פריכות ומליחות עדינה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים כוס מהחלב עם קורנפלור ומי ורדים לתערובת אחידה ללא גושים.
2
במקביל מבשלים את יתר החלב עם שמנת מתוקה וסוכר בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה עדינה. ברגע הרתיחה מוסיפים לסיר את תערובת הקורנפלור והחלב ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת כ־20 שניות עד שהתערובת מסמיכה.
3
מסירים מיד מהאש ויוצקים לכלים אישיים עד 3/4 מגובהם. שמים בכל כלי 3־4 פירות יער, מכסים מיד בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל־4־6 שעות עד שהמלבי מתייצב.
4
לפני ההגשה מקשטים ביתר פירות היער, במחית פירות יער, בבוטנים גרוסים ובקוקוס קלוי.