את סירופ הוורדים מחליף גרנדין, שמוסיף צבע אדום בוהק וטעם נהדר של רימונים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
פיסטוקים מקורמלים
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את המלבי
1
מניחים עלי ג'לטין בקערית עם מים לכיסוי למשך 5 דקות עד שהעלים רכים.
2
שמים בסיר שמנת מתוקה, חלב, סוכר ומי ורדים, מביאים לרתיחה ובוחשים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש.
3
סוחטים את עלי הג’לטין, מוסיפים לסיר ובוחשים במרץ עד שהג'לטין נמס.
4
מסננים דרך מסננת דקה ומוזגים לכלי הגשה. מקררים 4 שעות לפחות עד שהמלבי מתייצב.
מכינים את הפיסטוקים
5
ממיסים סוכר בסיר קטן עם מים ומבשלים כ-7-5 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.
6
מוסיפים פיסטוקים ומערבבים עד שהפיסטוקים מצופים לגמרי בקרמל.
7
משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או על משטח משומן) ומצננים לטמפ' החדר
8
מרסקים לפירורים גסים במעבד מזון בפולסים או במכתש ועלי. במהלך הריסוק אפשר להוסיף מעט הל טחון. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר.
לפני ההגשה
9
יוצקים סירופ רימונים (גרנדין) ומפזרים פיסטוקים מקורמלים וקוקוס מגורר.