החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים במיקסר את החמאה, המלח והביצים לתערובת אוורירית.
2
מחליפים את ראש המקצף לוו גיטרה. מוסיפים את השמנת המתוקה ואת גבינת הקשקבל ומעבדים עד לכדי איחוד.
3
מוסיפים את הקמח ומעבדים קצרות, עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק דביק ולא מתגבש, מוסיפים כף קמח. אם הבצק יבש מדי מוסיפים כף מים.
4
מחלקים את הבצק ל-2 ומגלגלים כל חלק לגליל בעובי של כ-4 ס"מ. מעצבים 4 דפנות בעזרת 2 סרגלים ופלטות, או לחילופין מעצבים בידיים למראה ביתי יותר.
5
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים, או למקפיא ל-15 דקות.
6
פורסים את הבצק לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ (אם הבצק מתחמם ומאבד צורה מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות). מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מצננים ושומרים בכלי סגור.