מתכון

ממולאים בנוסח פרובנסאל

מלית פשוטה ומלאת טעם של עשבי תיבול, צנוברים, פרמזן ופירורי לחם יכולה להתחבב על כל ירק - מדלורית ועד זוקיני

14,942 בשלנים התעניינו במתכון זה
ממולאים בנוסח פרובנסאל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
ממולאים בנוסח פרובנסאל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חוצים את הזוקיני לאורכם ומרוקנים את תוכנם בעזרת כף פריזיאן. מתבלים במלח ופלפל.

3

קוצצים את תוכן הזוקיני ומניחים בקערה. מוסיפים את יתר חומרי המלית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.

4

ממלאים את הזוקיני ומניחים בתבנית.

5

אופים 30 דקות עד שהמלית זהובה. מגישים חם או בטמפ’ החדר.