שלא ימרחו אתכם

ממרח זוקיני ואגוזים

ממרח שימושי להפליא המורכב מזוקיני ובצל צלויים שמשתלבים עם עלי נענע ואגוזים

7,944 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ממרח זוקיני ואגוזים של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי
ממרח זוקיני ואגוזים של אינס ינאי צילום: בן יוסטר, סטיילינג: אלונה פלוסקי

צנצנת בנפח 500 גרם

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת על אש גדולה ומטגנים זוקיני ובצלים תוך כדי ערבוב כ־8 דקות. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.

2

מצננים וטוחנים במעבד מזון בפולסים עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח אחיד. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.