מתכון

ממתק שוקולד ופיצוחים

את נקניק השוקולד קל מאוד להכין, הוא מושלם לאירוח ואהוב על ילדים ועל מבוגרים כאחד

20,154 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
ממתק שוקולד ופיצוחים. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
ממתק שוקולד ופיצוחים. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

מתכון ל"נקניק" שוקולד באורך 30 ס"מ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמנת מתוקה ומלח בסיר לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שנמס. מערבבים פנימה חמאה וקליפת תפוז, אגוזים ושקדים. מערבבים היטב.

2

מניחים יריעת רדיד אלומיניום על משטח עבודה ועליה יריעת ניילון נצמד. יוצקים את התערובת על הניילון הנצמד, סוגרים ומהדקים משני הצדדים לקבלת צורת נקניק (כמו שסוגרים סוכרייה). מעבירים למקרר עד להתקשות (כשעה) ושומרים במקרר עד ההגשה.

3

מגלגלים את הנקניק בקקאו (לא חובה), פורסים לפרוסות דקות בעזרת סכין חד ומגישים מיד.