החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים ריקוטה עם אבקת סוכר, קליפת תפוז ומיץ לימון לקבלת קרם חלק.
2
חותכים את הקרום מכל פרוסת חלה ומקפידים שכל הפרוסות יהיו באותו גודל. מורחים על הפרוסה שכבת קרם בעובי של כ 1/2- ס”מ, מניחים עוד פרוסת חלה מורחים קרם וממשיכים עד שנוצר מגדל משלוש פרוסות לחם. מסיימים עם קרם ריקוטה. מניחים על המגדל 4 פלחי פרי בצורה סימטרית ונועצים בכל אחד קיסם, כך שיחדור לכל עומק המגדל.
3
חותכים את המגדל לארבע מנות ביס בעזרת סכין חד, כשבמרכזה של כל מנה — קיסם, שבעזרתו גם אוכלים את החטיף המתוק הזה.