החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטחינת שום
להגשה
אופן ההכנה
1
חותכים את הדגים לקוביות של 1 ס"מ, מניחים בקערה ומוסיפים את הבצלים, הפלפל החריף, שמן הזית והתבלינים. מניחים לחצי שעה כדי שהדגים יספחו היטב את טעמי התיבול.
2
מניחים על מנגל מחבת טפלון ומחממים אותה, כמעין פלנצ'ה. יוצקים מעט שמן זית למחבת ומטגנים בה את הדגים. מערבבים בעדינות מדי פעם כדי שקוביות הדגים לא יידבקו למחבת ולא יתפרקו.
לטחינה
3
מערבבים היטב את כל מרכיבי הטחינה ומתקנים את התיבול לפי הצורך.
להגשה
4
מגישים את המעורב בצלחת עמוקה על גבי פיתת שרק (פיתה דרוזית). מזלפים מעל את הטחינה.