החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
למפרום
1
מניחים בקערה את הבשר הטחון, קוצצים היטב את כל עשבי התיבול ו-2 הבצלים ומניחים בקערה עם הבשר. מוסיפים את התבלינים, 3-4 ביצים ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב. מפרקים פרחי כרובית גדולים מראשי הכרובית. חוצים את פרחי הכרובית לשניים כמעט עד הסוף וממלאים אותם בתערובת. טובלים בקמח וב-2 ביצים טרופות ומטגנים מכל הצדדים.
2
מרפדים סיר נמוך ורחב בפרוסות תפוחי אדמה דקות ומניחים עליהן את פרחי הכרובית המטוגנים.
לרוטב
3
מטגנים את הבצל, מוסיפים את שיני השום, רסק העגבניות, מעט מלח, הצ'ילי, הפפריקה והמים ומבשלים עד רתיחה.
4
יוצקים את הרוטב לסיר עם פרחי הכרובית ופרוסות תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות. מומלץ להגיש עם קוסקוס.