החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים ביצה על צד אחד של בצק העלים ומפזרים עליו מתערובת הגבינות ותערובת הגרעינים בצורה נדיבה.
2
הופכים את הבצק על נייר אפייה וחוזרים שוב על הפעולה: ביצה, גבינות וגרעינים.
3
מניחים מעל נייר אפייה נוסף ומטמיעים בעדינות בעזרת מערוך את הגרעינים והגבינות לתוך הבצק.
4
חותכים רצועות ברוחב 2 ס"מ ובאורך של 40 ס"מ ומלפפים אותן לצורה המזכירה בורג.
5
מניחים את המקלות על תבנית אפייה, מורחים שוב ביצה ומפזרים מעל מעט מהגבינות המגוררות.
6
אופים בתנור בחום 170 מעלות כ-30 דקות.