מתכון

מקלות מצופים שוקולד וסוכריות

חששתי שהשילוב בין הגריסיני המלוחים לשוקולד המתוק יהיה מאתגר מדי עבור הילדים. הקטנים חיסלו את המקלות בתוך דקות

3,557 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
מקלות גריסיני בציפוי שוקולד של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
מקלות גריסיני בציפוי שוקולד של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.

2

ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.

3

מעבירים את הסוכריות לכוס שלישית גבוהה וצרה. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. טובלים חצי מהגריסיני בשוקולד הלבן עד האמצע, מנערים מעודפי השוקולד וממתינים כחצי דקה כדי שהשוקולד יתגבש. את החצי השני טובלים בשוקולד המריר באותו אופן.

4

טובלים את הרבע העליון של כל מקל בסוכריות ומניחים בתבנית. מעבירים את התבנית למקרר לשעתיים לפחות או למקפיא לשעה להתייצבות.