החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.
2
ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.
3
מעבירים את הסוכריות לכוס שלישית גבוהה וצרה. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. טובלים חצי מהגריסיני בשוקולד הלבן עד האמצע, מנערים מעודפי השוקולד וממתינים כחצי דקה כדי שהשוקולד יתגבש. את החצי השני טובלים בשוקולד המריר באותו אופן.
4
טובלים את הרבע העליון של כל מקל בסוכריות ומניחים בתבנית. מעבירים את התבנית למקרר לשעתיים לפחות או למקפיא לשעה להתייצבות.