החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, מרסקים ומוזגים לכוס. אפשר לקשט בפירות עצמם.
2
נהוג לטבול את שפת הכוס במיץ לימון תחילה ולאחר מכן במלח, כדי שיעטר את שפת הכוס.
הכי קל, הכי פשוט: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, מרסקים ומוזגים לכוס
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, מרסקים ומוזגים לכוס. אפשר לקשט בפירות עצמם.
נהוג לטבול את שפת הכוס במיץ לימון תחילה ולאחר מכן במלח, כדי שיעטר את שפת הכוס.