מתכון

מרגריטה

קלאסיקה: מנערים את כל המרכיבים
 בשייקר עם קרח, מוציאים את הקרח מהכוס ומסננים לתוכה את הקוקטייל

118,269 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
מרגריטה. צילום: shuttetstock
מרגריטה. צילום: shuttetstock

מתוך הספר "שעות שמחות – סיפורים על הבר ומתכוני קוקטיילים מפורסמים" | מירה איתן (הוצאת LunchBox)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממלאים את הכוס בקרח.

2

מנערים את כל המרכיבים
 בשייקר עם קרח, מוציאים את הקרח מהכוס ומסננים לתוכה את הקוקטייל.

3

מקשטים בסליל קליפת לימון או בפלח לימון. נהוג לטבול את שפת הכוס במיץ לימון תחילה ולאחר מכן במלח.