מתכון

מרקחת מלון עם פקאן

מלון הוא פרי שעובר שינוי גדול בריבה: טעם הפרי הרענן מתחלף בניחוח עמוק ומשכר, שמזכיר תבשילי דלעת מרוקאים מתוקים

2,921 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2021
ריבת מלון. צילום shutterstock
ריבת מלון. צילום shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר (כולל אגוזי הפקאן) ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (40-50 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.

2

מעבירים לצנצנות.

גיוון: מוסיפים מקל קינמון בזמן הבישול.