החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את העדשים ב-2 כוסות מים כחצי שעה. מבשלים את גרגירי החומוס המושרים ב-3 כוסות מים כשעה עד לריכוך (שומרים את מי הבישול).
2
מחממים שמן בסיר ומטגנים את עצמות המוח עד להשחמה. מוסיפים את קוביות הבשר, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את השום, הירק והתבלינים. מוסיפים גם את החומוס ואת העדשים עם מי הבישול שלהם ומבשלים על להבה בינונית כשעה לקבלת מרקם סמיך.
3
מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות נוספות. מסמיכים עם הקמח המדולל.
4
הצעת הגשה: מגישים עם חצי לימון לסחיטה ולחם פראנה קלוי.