מתכון

מרק חרירה מרוקאי

מרק אותנטי המוגש לצד חצי לימון לסחיטה ולחם פרנה קלוי

3,384 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
מרק חרירה מרוקאי של השף גיא פרץ. צילום: שרון הראל
מרק חרירה מרוקאי של השף גיא פרץ. צילום: שרון הראל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את העדשים ב-2 כוסות מים כחצי שעה. מבשלים את גרגירי החומוס המושרים ב-3 כוסות מים כשעה עד לריכוך (שומרים את מי הבישול).

2

מחממים שמן בסיר ומטגנים את עצמות המוח עד להשחמה. מוסיפים את קוביות הבשר, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים את השום, הירק והתבלינים. מוסיפים גם את החומוס ואת העדשים עם מי הבישול שלהם ומבשלים על להבה בינונית כשעה לקבלת מרקם סמיך.

3

מוסיפים את האטריות ומבשלים כ-5 דקות נוספות. מסמיכים עם הקמח המדולל.

4

הצעת הגשה: מגישים עם חצי לימון לסחיטה ולחם פראנה קלוי.