החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הבשר בסיר לחץ עם גרגירי פלפל אנגלי ועלי דפנה עד ריכוך (כשעה).
2
מצננים, מסירים שומנים מהבשר וחותכים אותו לקוביות קטנות.
3
מטגנים את הבצל בסיר גדול, מוסיפים את הבשר, גרגירי החומוס, העדשים, העגבניות המגוררות והסלרי הקצוץ. מוסיפים את התבלינים וכשני ליטר מים ומבשלים כ-35 דקות.
4
לאחר שהכל התרכך מוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים היטב את הקמח במים (למניעת גושים) ומוסיפים לסיר תוך ערבוב מתמיד.
5
מוסיפים את האטריות וממשיכים בערבוב עוד כ-10 דקות.
6
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות ומיץ לימון ומכבים.