מתכון

מרק עדשים כתומות ועגבניות

חגית רוקח מכינה מרק עדשים לילדים, בגרסה בריאה שתשמח גם את ההורים

24,193 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
מרק עדשים כתומות ועגבניות של חגית רוקח. צילום: shutterstock
מרק עדשים כתומות ועגבניות של חגית רוקח. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2

מוסיפים את השום, העגבניות והגזר ומטגנים חמש דקות על אש בינונית.

3

מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה.

4

מתבלים בכל התבלינים, מנמיכים את האש ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל 45 דקות נוספות.