גיוון: למרק במרקם מחיתי מחליפים את העדשים השחורות בכתומות ומבשלים כ-30 דקות בלבד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים סיר גדול וגבוה עם שמן ומטגנים שום, ג'ינג'ר ולמון גראס כדקה על להבה בינונית. מוסיפים משחת קארי ומערבבים.
2
יוצקים מים, מוסיפים עדשים ועלי קפיר ליים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כשעה על להבה בינונית. מתבלים ומערבבים.
3
מוזגים את המרק לקעריות ומפזרים מעל גזר, בצל ירוק, כוסברה וכף או שתיים של קרם קוקוס.