מתכון

מרק ערמונים ופטריות פורצ'יני

השף אלרן בוזגלו מגיש מרק ערמונים חורפי שמלווה בטעמן העז של הפורצ'יני

5,961 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
מרק ערמונים ופטריות פורצ'יני של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
מרק ערמונים ופטריות פורצ'יני של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים את פטריות הפורצ'יני במים חמים בקערה.

2

מחממים בסיר את שמן הזית והחמאה ומטגנים את הבצל, הערמונים והפטריות עד להשחמה קלה. יוצקים את היין הלבן וממשיכים לבשל עד לאידוי היין.

3

מוסיפים את ציר הירקות, השום והתימין ומביאים לרתיחה. מוסיפים גם את השמנת ומנמיכים את הלהבה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה 20 דקות נוספות.

להגשה

4

מפוררים מעל המרק פטריות שימג'י ומגישים.